5. marraskuuta 2015

Huveja ja harmeja

Pari viikkoa sitten tapasin Seinäjoki KV:n yhteydessä Kiusan kanssa Millaa ja Yabua. Ruuti jäi kotiin nuolemaan näppejään, koska Yabulla oli juoksut. Kiusa ja Yabu tuli kivasti juttuun ja on ne vaan hauskoja tyttöjä.

Mutta hitsi, että harmitti kahdestakin syystä!
1. Ruuti on huippuhyvässä kunnossa enkä ollut ilmottanut sitä näytille uskossa, että se on näihin aikoihin tyystin kalju. Seuraavaan näyttelyyn suuntaus ehkä ensi keväänä, ja tiedä sitten, missä kunnossa sitten taas kukin on..

2. Yabu on aivan ihana ja harmittaa niin paljon sen "hammashäiriö". Pienestä pirpanasta on kasvanut tosi upea, vahvarakenteinen ja niin mukava koira! Yabu oisi täydentänyt Ruutia hienosti, kun nämä olisi yhdistänyt. Johan tuo on omakohtaisesti koettu useampaan otteeseen, että tässä koirahommassa ei ole mikään taattua ja harvemmin voittaa.

Yabu nyt vain on hyvä tyyppi!
Laulava Yabu-koira

Mutta ei kun kohti uusia kommelluksia. Nimittäin Benjiron noutoreissuun on enää kolme viikkoa! Suomen kamaralla meidän tulisi olla kuun viimeisenä päivänä. Jänskättää niin paljon, että mitä sieltä oikein tuleekaan! On myös kiva päästä pitkästä aikaa käymään Suomen rajojen ulkopuolella, vaikka matkaankin ekaa kertaa yksin.
Olen saanut kasvattajalta pennusta kuvia tasaisin väliajoin ja pallitkin pojalta kuulemma löytyy. Kuvien perusteella myös pystyt korvat ja paksut tassut!

Aika ihana natiainen
Ja mikä parasta, loppuviimein pentu pääseekin Yabun kaveriksi ja tulen näkemään kaksikkoa jatkossakin!

Tässäpä päivitys, jossa ei poikkeuksellisesti ole oman parivaljakon kuvia lain. Lähiaikoina on kuitenkin tulossa vähän erilaista uutista, josko silloin sitten kirjoitusta koristaisi rakkaat rakkini taas.

2 kommenttia: