1. lokakuuta 2015

Vuosipäiviä jokasäässä

Kun vietät merkkipäivääsi lokakuussa,
saat lahjaksi taivaan tähdet.
Saat lahjaksi kirpeän syksyn sään,
ja järven pintaa peittävän jään.Kiusa täyttää tänään vuoden. Syksy on tullut ja ylläolevasta runosta poiketen on turha odottaa vielä tässä vaiheessa järvenjäätä. Ilma on kuitenkin kipakoitunut ja lenkkejä on tehty niin aamusumussa, sateessa kuin auringonpaisteella ja tuulellakin.  

Aamusella ei aina olla ihan terävimmillään

Vauhdikkuudessa ei kuitenkaan esiinny pitkäkestoista vajetta.

Täytin itsekin vuosia (27) reilu viikko takaperin. Taas saa ihmetellä ajan kulumista ja huomaamatta tapahtuneita muutoksia. Vuosi takaperin vähiten arvasin odottaa Karskin "vaihtumista" toiseen, tyystin erilaiseen punapäähän.


Yleisesti ottaen pidän muutoksia tervetulleina ja eteenpäin vievinä asioina. Ja uutuutta Nurinkurin kööriin onkin tulossa; lähden noutamaan vahvistusta Valko-Venäjältä brindlen pojan Benjiro Go Hachimitsun muodossa marraskuun lopulla. En malta odottaa! Poitsu tulee yhteisomistukseen ja menee asumaan omaan kotiinsa akitatyttösen kuritettavaksi.. siis opastettavaksi. Pennun sukutaulu näyttää tältä. Sieltä tulee akitan vanhempia linjoja sekä Suomen kantaan nähden vähän harvinaisempia sukuja. Kovin olen innoissani!
Benjiron kuvat Hanna Krylova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti