9. lokakuuta 2014

Lemppari

Lempilapsosein on jo isohko, reilu puolivuotias tyttö. Suurimmat kiitokset Millalle, joka pitää Yaburusta hyvän huolen ja lähettää koiruuden kuvia ja kuulumisia. Yabu kuuluu olevan aikamoinen vesipeto-polskuttelija ja kaikinpuolin melkosen oiva tapaus!


Itse pääsen tapaamaan tytön tulevilla Suomen Shiba ry:n ja Suomen Nihonken ry:n järjestämillä kasvattajapäivillä reilun viikon kuluttua. Odotan innolla sekä tapahtuman asiapuolta että toista kohtaamistani tämän neidin kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Heissan!

  Pahaenteinen tunne, että mun vastaukseni on kadonnu jonnekki bittiviidakkoon, joten laitetaanpas uusi...

  Kuinka sattuikaan, että olet sijoittanu tästä Ain viimeisestä pentueesta nartun. :) Alunperin meinasin ottaa ittelleni Ain pennun jo pari vuotta sitte kun se astutettiin eräällä ulkomailta lainassa olevalla koiralla. Ai oli silloin vielä eri kasvattajalla omistuksessa. Muutaman kerran täs välis on ollu epäonnea matkassa. Noora tarjos mulle sitte Ain pennun Synnin penikkaa ja harkinnan jälkeen päädyin ottamaan siitä penikan.

  Olen kyllä Aimista tykänny lujaa ja suunnitelmis on tulevaisuudes teettää sillä ainakin yksi pentue. Toivon, että pysyy terveenä. Varmaan vuoden-parin sisällä vois ottaa ja kuvata ja kattoa näyttääkö tulokset vihreää valoa. Näyttelyissä ei olla vielä käyty. Vähä oon suunnitellu jos tuos ens vuoden alus yrittääs mennä muutamaan ryhmänäyttelyyn. Pitääs vaan ottaa siitä rakennekuva ja laittaa tuolle Nooralle menemään. Vois kysäästä vähä kokeneempaa mielipidettä sen ulkonäöstä. :)

  Ei näitä akitoja vielä paljoa ole. En ole varma onko K-Joellakaa ku amerikanakitoja. Kovasti Aimi on herättäny ihmetystä ja ihastusta vinoine silmineen. :) Jokku on veikannu sitä laikaksi ja muutamat on arvellu, että se vois olla akita. Ihan kiva kuulla, ettei aivan outo rotu ole ihmisille.

  Olis kyllä kiva joskus nähdäkki, olekkos sä menos ens vuoden alusta mihinkää näyttelyyhin? Ite sain keväällä vauvan, niin nyt on tullu vietettyä vähä "hiljaiseloa" eläinrintamalla. Olis täs kyllä tarkoitus mennä Aimin kans käymään vähä näyttelytreeniissä ja varmaan harjoituksen vuoksi poiketa vielä mätsäreissäki, niin olis sitte kunnolla valmistauduttu ekaan viralliseen kehään. Ehkäpä siä teidätki saattais nähdä? :)

  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei! Minäkin mieluusti näkisin Aimista tuoreita kuvia ja tuota rakennekuvaa. Ja teidät muutenkin jossain :)

  Seinäjoella ainakin on ryhmänäyttely alkuvuodesta: http://www.bob-brand.fi/sjoki2015/ Oltiin viime kerralla Ruutin kanssa siellä näytillä. Ja varmaan ainakin turisteilen ensi vuonnakin.

  Ilmajoelle tulee muuten juuri tuore akitan pentu, brindle poika Kovu Kennel Odorokilta :)

  Mulle voi laittaa kyllä ihan spostiakin (lapileikkaus[at]gmail.com), kun ei aina huomaa näitä blogeja seurailla :)

  VastaaPoista