1. marraskuuta 2012

Ruuti 6 kk, lunta joojoo!

Ruuti on tänään kunnioitettavat puoli vuotta. Poitsu on kasvanut roimasti. Ja samaan tapaan kuin Kairakin kasvoi nuoruutensa, kasvaa takapää edellä ollen parhaillaan pikkusen takakorkea. Viime viikkoisessa punnituksessa (joskaan viikari ei pysynyt aivan paikoillaan) vaaka heilahteli tuolla 27,4 kilon tietämissä. Eli juurikin sama lukema kuin Karskilla vuosi takaperin sterilointi-punnituksessa. Hieman tuhdiksi tyttöä tuolloin  haukkuivat, mutta Ruutilla ei sitä vaivaa ole ja onkin Kairaa kapoisempi. Poika syö kyllä tuhottomasti, mutta niin se vain touhukkuus ja kasvu kuluttaa. Kintut on poijjalla aikasta paksut ja käpälät peitonneet koossaan Kairan tassut jo ajat sitten. Isä-ukko sanookin Kairan käyvän koko ajan pienemmäksi, vaikka tuskin se on tässä kutistumassa.. :)

Viime viikolla sateli myös ensimmäiset lumet ja voi sitä riemua. Prinsessastani kuoriutui taas ihan eri veijari, se on riehakas ja riemuisa talven tyttö. Eipä pistänyt Ruutikaan pahakseen, vaikka ensialkuun piti muuttunutta maisemaa kuistilta käsin ihmetellä. Muttei aikaakaan kun mentiin pitkin peltoja ja mettiä remuten ja hankeen sukellellen.

Ja koska kuvat kertoo kumminkin enemmän kuin jaksan raapustaa niin tässäpä moisia syksyn varrelta (myös pari lumi-ihmetyskuvaa Ruutista):
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti