25. lokakuuta 2010

Tyttöjen juttuja

Meidänpä tokoilut siirtyivät myöhempään ajankohtaan ennen alkamistaan, Kairasta kun tuli "iso tyttö" ensimmäisine juoksuinensa! Veristä tiputtelua on ollut nyt liki viikon verran ja K on pitänyt huolella ittensä ja lattiat puhtaana, joskin jälkimmäiset ovat muutenkin vailla pesuainepesua..

Pari ensimmäistä juoksuyötä meni ittelläkin heräillessä K:n kanssa yhtaikaa, kun se täällä käveleskeli, meni välillä sohvalle makoilemaan, söi, joi ja piti nuoleskelusessioita. Välillä tytöllä on ollut myös tarvetta ängetä viereen tai saada huomiota. Asioita, joista ei yleensä piittaa. Ulkona liikkuminen on ollut enemmän jatkuvaa haistelua ja lenkin tavalliset pari pissaa on muuttunut useamman kerran kyykkimismerkkailuksi, vaikkei oikein mitään tulisikaan. Ruoka on maistunut tavallista paremmin, välillä vallan mittavissa määrin. Äh, näitä naisten vaivoja.. Vaikka kiva, että kaikki on siltäkin saraa kunnossa näillä näkymin.

Sitten vielä iloinen uutinen: Kaira on akitakalenteri 2011 syyskuun tyttö! :) Kuvana on "Mettäilyä" tekstissä esiintyvä ensimmäisen kuvasarjan 3. kuva, jossa K makaa kivellä. Yhdistyksen foorumilta (vaatiipi kirjautumisen tosin) löytyypi keskustelu, jossa linkki muihin kalenterin kuviin ja tilausohjeet, jos joku tahtoo pysyä päivistä perillä akitojen avulla.

Vitsi, kun ei oo pitkään aikaan tullut kuljettua kameran kanssa, eikä laittaa tähän tuoretta kuvaa. Pistettäköön siis kuva ajoilta, kun K oli jo voimakasluontoinen, mutta kaikkea muuta kuin iso ja sukukypsä:

3 kommenttia:

 1. Vai on se "pikku K" nyt jo iso tyttö, niin sitä pitää. Näin tuon hienon kuvan foorumilla joka tulee akitakalenteriin, onneksi olkoon. Lähetin kuvia Mitsustakin mutta tällä kertaa emme päässeet mukaan. Luulen että meillä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet olla mukana ensi vuoden Ruotsin akitakalenterissa aivan kuten tänäkin vuonna.
  Mitsulla on muuten Kairan kanssa paljon muunkin yhteisen lisäksi tuo sama mahtava ruokahalu! Taitaa olla Tuli-äipältä perittyä. ;-)

  VastaaPoista
 2. Kairan kalenteri kuva on todella hieno. Kaira ja Mitsu ovat kummatkin paljon Tuli-äipän näköisiä, toivottavasti tavataan joskus livenä. Mä myöhästyin TAAS kuvien lähettelyssä, mutta ensi vuonna on pakko ehtiä.

  Lilon ruokahalua ei kyllä voita kukaan :D

  VastaaPoista
 3. Mitsu nyt komeilee vähän väliä niissä Ruotsin akitayhdistyksen julkaisuissa, että ennen pitkää se vallotus tapahtunee tälläkin rannalla.. Ehkä 2012 on sitten Lilonkin kalenterivuosi..

  Toivottavasti tavataan tosiaan, ja Mitsua ja Kairaa vasta oiski kiva päästä vertailemaan :P

  VastaaPoista